Şehit Piyade Çavuş Muhammet Binici İlkokulu
IŞIKLAR MAH. IŞIKLAR KÜME EVLERİ IŞIKLAR ILK OKULU BLOK NO 40 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Şehit Piyade Çavuş Muhammet Binici İlkokulu olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir öğrenime hazırlamak, öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları yetiştirmeyi hedefleyen, çağın geldiği donanımlara sahip, kendiyle ve toplumla barışık, kendine güvenen üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan gençleri yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştırmacı, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek

Normal Öğretim

08.30/11.55-12.45/14.20

Sobalı

11km

Diğer Hususlar

Okulumuz ilçe merkezine 11 km (13 dakika) uzaklıkta bulunmaktadır. Öğretmenler ilçe merkezine servisle gidip gelmektedir.